Szombaton vágányzár!

2009.10.02. 14:32

Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy felsővezeték-karbantartási munkálatok miatt a Ráckevei HÉV vonalán október harmadikán reggel 8 órától este 18 óráig szünetel a forgalom Szigetszentmiklós megállóhely és Dunaharaszti külső állomások között.

A HÉV szerelvényeit a kimaradó vonalszakaszon két féle autóbuszjárat pótolja. Mindkét járat végállomásai Dunaharaszti külső állomás és Szigetszentmiklós Gyártelep állomás.

A H1 jelzésű autóbusz érinti az összes szigetszentmiklósi megállóhely (Szigetszentmiklós alsó, József Attila telep és Szigetszentmiklós megállóhely) környezetét.

Akiknek az uticélja nem az érintett megállók környékén fekszik, a H2 jelű gyorsjáratot vehetik igénybe, amelyek Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós Gyártelep állomás között biztosít közvetlen kapcsolatot. (Lásd a térképvázlatot) A HÉV szerelvények és a HÉV pótló autóbuszok között a csatlakozás késés esetén is folyamatosan biztosítva lesz. További információért keressék az állomásokon és a megállóhelyeken kihelyezett tájékoztatókat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr801422896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása