Tisztelt Vásárlóink!
Tisztelt Utasaink!

Felhívjuk minden becsületes vásárlónk és utasunk figyelmét, hogy csak a BKV Zrt. pénztárainál és hivatalos, magukat igazolni tudó viszonteladóinál vásároljanak jegyet vagy bérletet.

Az utóbbi időben a csalók már lejárt meghamisított bérleteket próbálnak meg újra forgalomba hozni. A hamis bérleteket ellenőreink elkobozzák és tulajdonosuk ellen magánokirat hamisítás miatt eljárást kezdeményezünk.

Kérjük az alábbiakra figyeljenek:

  • A bérletigazolvány szám beírására kialakított mező ne legyen sérült, radírozott vagy elmosódott. Amennyiben az érvényességi mezők kitöltöttek, de a bérletigazolvány szám helye nem, a bérlet lehet hamisított.
  • Az érvényességi mezőnél, ha javították az érvényességet, a mező alapja sérül, olyanná válik mintha radírozták volna. Átragasztás esetén egyértelmű a hamisítás.
  • A bérletek fénymásolással való hamisítása esetén a papírgyár által a bérletpapírban elhelyezett biztonsági elemek hiányoznak.

Bérletvásárláskor kérjük, adják le a már lejárt bérleteiket a pénztáraknál vagy a hivatalos viszonteladóknál.

Kérjük ne tegyék ki magukat kellemetlenségeknek és felelősségre vonásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr731184873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raul6001 2009.12.13. 21:30:34

A bkv bérlet nem magánokirat.
süti beállítások módosítása