Talált tárgyak tortúrája

2008.04.25. 07:46

Kollégám mesélte ugyan, de velem is történt már hasonló. Talált valamit a minap a vonaton. Arra már nem emlékszem, hogy mit. Épp csömöri HÉV-en dolgozunk, és a szabályok szerint a talált tárgyat a vonat végállomásán vagyunk kötelesek leadni. (Befelé be kell adni a járművezetőnek, hogy adja le Örsön. A kollégától megtagadta a csömöri forgalmi szolgálattevő a talált tárgy átvételét. Bevitte Cinkotára, és ott is megtagadták az átvételt. Végül a szintén Cinkotán szolgáló diszpécser vette át tőle a tárgyat.

Nem mellékes a kérdés, hogy azért mert 2 perc papírmunka van vele, már derogál segíteni a jegyvizsgálónak, aki hurcolja talált motyót, meg az utasnak is, aki esetleg keresné? Volt olyan, hogy befutottam én is talált cuccal Cinkotára, és azzal várt a diszpécser, hogy telefonon ott két perce keresték a kezemben lévő szatyrot.

Amúgy minden este a talált tárgyak bekerülnek Cinkotára, és onnan másnap reggel az Akácfa utcába. Régebben elveszett dolgaink után érdemes érdeklődni az Ügyfélszolgálaon, vagy a BKV ingyenesen hívható zöld számán. (80/40-66-88)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr8441224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása